Arxiu Tornar

7 raons per fugir

DIRECTORS: Gerard Quinto, Esteve Soler, David Torras

VO català i castellà (durada 75 minuts)

SINOPSI 

Un matrimoni que intenta ‘avortar’ al seu fill adult. Una parella a la qual se li presenta el tercer món a casa. Una escala de veïns que no recorden que va després del sis. Un agent immobiliari que intenta vendre un pis amb possibilitats, però amb l’antic inquilí penjant de la làmpara. Un matrimoni ‘bé’ amb set-cents esclaus treballant al soterrani. Un home atropellat i una dona que creu que no val la pena telefonar a l’ambulància. Una parella a punt de donar-se el ‘sí, vull’, fins que la mort els separi. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa.

CRÍTIQUES 

“Els directors utilitzen l’humor negre, negríssim, com a arma de destrucció massiva, de manera que les estampes quotidianes que s’utilitzen acaben deformant-se, retorçant-se fins que la realitat se submergeix en l’àmbit del surrealisme. (Beatriz Martínez de Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.