Arxiu Tornar

La sombra del pasado

DIRECTOR: Florian Henckel von Donnersmarck

VO alemany amb subtítols en castellà (durada 188 minuts)

SINOPSI 

Kurt Barnert és un jove estudiant d’art a l’Alemanya de l’Est. Està enamorat de la seva companya de classe, Ellie. El pare d’ella, el Professor Seeband, un famós metge, no aprova la relació de la seva filla i està decidit a destruir-la. El que cap d’ells sap és que les seves vides estan connectades per un terrible crim comès fa dècades.

CRÍTIQUES

“Destaca com a drama històric que explora la complexitat de l’Alemanya del segle XX (…) Tècnicament és una meravella (…) La banda sonora de Richter és càlida i brillant” (Boyd van Hoeij: The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.