Agenda Tornar

Preestrena de Gracias a dios

El pròxim 16 d’abril a les 20.15h celebrarem una preestrena solidària al costat de la Fundación Rana, una fundació sense ànim de lucre d’àmbit balear, que prevé el maltractament i l’abús sexual infantil a través d’activitats de sensibilització, educació i treball en xarxa.

Dimarts 16 d’abril acollirem la preestrena de l’última pel·lícula de François Ozon, ‘Gracias a dios’ i la meitat de tot el recaptat anirà destinat a la Fundació.

‘Gracias a dios’, que va ser el Gran Premi del Jurat a Berlín, és la història d’Alexander, un home que viu a Lyon amb la seva esposa i fills i que per casualitat s’assabenta que el sacerdot que va abusar d’ell quan era un boy scout continua treballant amb nens. Es llança a un combat al qual s’uneixen François i Emmanuel, altres víctimes del sacerdot, amb la finalitat d’alliberar-se dels seus sofriments a través de la paraula.

El preu de l’entrada serà de 7€ i estarà disponible una fila 0 per a donatius.


Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari