Arxiu Tornar

La profesora de parvulario

DIRECTOR: Sara Colangelo

VO anglès amb subtítols en castellà (durada 96 minuts)

SINOPSI 

Lisa Spinelli és una professora de Staten Island que és inusualment atenta amb els seus estudiants. Quan descobreix que un d’ells és un nen prodigi, queda fascinada, i acabarà arriscant la seva vida familiar i la seva llibertat per a intentar que el nen desenvolupi el seu talent… Remake d’un aclamat film israelià.

CRÍTIQUES

“Una Gyllenhaal que controla a la perfecció les arestes del personatge i les expectatives de l’espectador (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Irene Crespo: Cinemanía)

“És una oportunitat per a veure una de les millors actuacions de Maggie Gyllenhaal (…) Probablement és l’única pel·lícula sobre poesia amb un final tan tibant com el d’un thriller (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” Jordan Hoffman: The Guardian

TRÁILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari