Arxiu Tornar

Gracias a dios

DIRECTOR: François Ozon

VO francès amb subtítols en castellà (durada 137 minuts)

SINOPSI

Alexandre viu a Lyon amb la seva esposa i fills. Per casualitat, s’assabenta que el sacerdot que va abusar d’ell en un campament d’estiu quan era nen, continua treballant amb menors. A la recerca de justícia, Alexandre es llançarà a un combat al qual s’uneixen François i Emmanuel, altres víctimes del sacerdot.

CRÍTIQUES 

“Ozon s’ha allunyat de la seva psicològica mirada perversa i una mica irònica, per a signar un film de fets (…) donant diferents mirades sobre el trauma, el dolor, la lluita. No deixa fora ni un serrell del problema de l’abús a menors dins de l’Església Catòlica.” (Irene Crespo: Cinemanía)

“Ozon ha fet el drama més convencional de la seva carrera, però sense deixar d’inventar a nivell formal. Està molt ben interpretada (…) Una pel·lícula solemne que segurament sigui admirada” (Jonathan Romney: Screendaily)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari