Avantatges i Instruccions

Ets soci? En vols ser?

Felicitats! Ets una persona amb (un excel·lent) criteri decidida a formar part de la família assumint l’aportació de 100€ de manera anual (o dos pagaments de 50 €). A més, aprofita un descompte del 30% en l’aportació si estàs desocupat, ets estudiant menor de 26 anys o pensionista, o formes part d’alguna de les entitats o col·lectius amb els quals tenim un conveni de col·laboració.

Per què ser de la família?

Perquè així pots dir que ets propietari d’un cinema, perquè tens un carnet de Humphrey Bogart i Ingrid Bergman a la cartera, perquè tens 12 entrades gratuïtes l’any, perquè pagues les entrades a 4€, perquè només anant al cinema un cop al mes ja et surt rendible i perquè gaudiràs de molts avantatges especials per a socis, entre els quals descomptes a tot tipus de botigues, bars i restaurants de l’illa.

A més, l’aportació de 100 € és íntegra per al projecte, mentre que de les entrades de taquilla només ens arriba al voltant d’un 33% (la resta cal repartir-la entre IVA i drets d’autor i exhibició). Per això, mitjançant la teva aportació, garanteixes la nostra existència, perquè puguem continuar oferint-te els esdeveniments i les pel•lícules que t’han portat fins aquí.

Com fer-ho?

Per sumar-te a la família pots fer-ho ara mateix seguint aquest enllaç .

Però si ets dels qui prefereixen fer-ho presencialment i mirant-nos als ulls, vet aquí com fer-ho cómo hacerlo.

No n’ets i no en vols ser?

No et preocupis. Ens encantaria poder-te convèncer (el temps ho dirà) però mentrestant –i a pesar de no tenir un bonic carnet de Casablanca a la cartera- ets més que benvingut a CineCiutat, pots comprar entrades a taquilla i subscriure’t a tots els nostres canals.

Si canvies de parer, ja ho saps, XIULA.

Els comentaris estan tancats.