Microfilm Festival

microfilm

CineCiutat té una relació molt estreta amb el curt perquè sabem que el metratge d’una pel·lícula no és directament proporcional a la grandesa de la història que narra. Hem estat la seu a del festival internacional de curts El Día Más Corto a Palma, també la del festival de curts amateur PALMAenCORTO, vàrem veure néixer el Kotrabando Film Festival amb curts realitzats per adolescents i les nostres sales són l’hàbitat natural d’exhibició de curts de cineastes de les Illes Balears (ACIB).

Ara, CineCiutat, conjuntament amb Kontrabando Film Festival, PALMAenCORTO, Mal del Cap, Cluster Audiovisual de les Illes Balears, Evolution! Mallorca International Film Festival, Festival Internacional de Cinema de Menorca, Associació de Cineastes de les Illes Balears, la Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma i el programa cultural Art Jove, convoca la primera edició del certamen de microcurts Microfilm.

Pot participar-hi qualsevol persona nascuda o resident a les Illes Balears que tingui entre 14 i 99 anys el 31 de desembre de 2016. Només cal presentar un curtmetratge de com a màxim 3 minuts de durada (títols de crèdit inclosos) amb el següent tema: guanyar o perdre.

Els premis són:

Primer premi: un abonament anual a CineCiutat, un abonament per a l’edició 2016 per al Festival Internacional de Cinema de Menorca i un abonament per a l’edició 2016 de l’Evolution! Mallorca International Film Festival.

Segon premi: un abonament per al festival Maremostra i el festival Mal del Cap.

Dia 24 de març tindrà lloc la gala en la que es projectaran els treballs finalistes. Els detalls d’aquesta festa es donaran a conèixer en breu.

Podeu descarregar-vos les bases detallades aquí.
I aquí podeu accedir al formulari d’inscripció.

2 Responses to Microfilm Festival

  1. Hola,

    Us escric ja que voldria saber si és possible participar en el concurs Microfilm Festival encara que no sóc resident a Balears. Sóc nascut a Mallorca i des de fa 3 anys resideixo i treballo al Regne Unit.

    Atentament,

    Rafael.

Deja un comentario