Voluntariat

Hi ha gent que celebra mundials, bodes, divorcis, comiats, trentenes, naixements, aniversaris, primers petons i últims sospirs. Nosaltres, (in) compresos voluntaris, celebrem que formem part d’un cinema.

No us volem enganyar, molts cauen pel camí. Molts ho intenten i no ho aconsegueixen. Molts es queden sense forces i cedeixen davant els cants de sirena de la normalitat. Altres, però, sense saber com ni per què, continuem i ho fem fins que ens adonem que ha arribat AQUELL moment en què estem perduts, aquell moment en què ja no es pot tornar enrere, aquell moment en què el virus del cinema ja ens volta a gust i ho fa rient-se de les nostres defenses que estan estirades al sol, encisades amb la idea de formar part de la família de CineCiutat.

Ens entestem a anomenar-nos voluntaris però, en realitat, som treballadors dels que porten l’amor i l’art per bandera, dels que multipliquen les hores de la jornada i divideixen les del son, dels que saben que per més de pressa que corrin, més bé que s’amaguin o més lluny que se’n vagin, sempre hi haurà una part de nosaltres que serà voluntària del nostre cinema.

Comissió d’educatives, cinèfilms, esdeveniments, comunicació, laboratori d’idees, programació, ¿creus que el teu temps, les teves idees i les teves ganes tenen alguna cosa per dir en alguna d’aquestes comissions?

T’esperem a contacte@cineciutat.org.

Els comentaris estan tancats.