Més que un cinema
971 205 453 Ubicació
Compra la teva entrada
Compra la teva entrada
Compra la teva entrada
ARRIBA L'UNIVERS GHIBLI
ARRIBA L'UNIVERS GHIBLI
11 juny 2024

- "Digues, Haku, quins són els límits?"

- "Els límits són tres, Chihiro: el cel, la imaginació i tu mateixa."

40 anys fent-nos somiar, creant mons màgics plens de vida i imaginació, de paisatges en els quals ens quedaríem a viure.

Un dels millors estudis d'animació del món no sols està d'aniversari, sinó que acaba de rebre la Palma d'Or honorífica en el Festival de Cannes, just després de viure un èxit mundial amb la seva darrera joia, 'El chico y la garza', guanyadora de l'Óscar a Millor Pel·lícula d'Animació. 

Necessitem més motius per a celebrar a l'emblemàtic Studio Ghibli, que ha fet de les seves obres veritable cinema de culte?

A partir del 20 de juny i fins al 18 de juliol, tots els dijous a les 19:30 arriba Univers Ghibli, un cicle format per cinc títols que ens faran viatjar a través de totes les èpoques de l'estudi, de la mà dels seus dos grans mestres: Hayao Miyazaki i Isao Takahata.

Apunteu la programació completa:

  • 20/06, 19:30: El viaje de Chihiro. Acompanyat de col·loqui online amb Laura Montero Plata, autora de "El mundo invisible de Hayao Miyazaki".
  • 27/6, 19:30: Nausicaä del Valle del Viento (reestrena 40è aniversari). Col·loqui per confirmar.
  • 4/7, 19:30: Recuerdos del ayer. Seguit de col·loqui online amb Laura Montero Plata, autora de "El mundo invisible de Hayao Miyazaki".
  • 11/7, 19:30 - El cuento de la princesa Kaguya. Seguit de col·loqui amb Víctor Navarro-Remesal, doctor en Comunicació, investigador de cinema i videojoc japonès -i al qual hem d'agrair l'existència d'aquest cicle-.
  • 18/7, 19:30 - El castillo ambulante (reestrena 20è aniversari).


Entrades: 7€ (general) / 4€ (socis). Totes les entrades aquí.

"Univers Ghibli" forma part de "Descobrint Cinema", projecte finançat pel Consell de Mallorca, ICAA, Europa Cinemas, i amb la col·laboració de CopyCorner.

Compartir