More than a cinema
971 205 453 Location
Tickets
Purchase your
Tickets
ÀNIMA: CINE I SALUT MENTAL
ÀNIMA: CINE I SALUT MENTAL
16 December 2021

La salut mental és un calaix de sastre. És l'etiqueta a través de la qual les nostres societats han decidit emmarcar una condició física, mental i emocional divergents o minoritàries.

De manera deliberada, en molts casos aquest calaix invisibilitza les causes i estigmatitza les conseqüències d'habitar i viure els malestars. El patriarcat i el capitalisme, com a processos globals, actuen al seu torn com a virus que afebleixen totes les estructures associades de cures necessàries per acompanyar a les persones que pateixen.
 És un fet que per a moltes de nosaltres, la pandèmia del COVID-19 ha suposat un huracà que ha situat aquests malestars (i altres nous) en el centre del tauler. Travessar-la, sembla que està servint per a adonar-nos de la nostra pròpia fragilitat i de la interdependència global de la salut. També per a comprovar que l'angoixa, la incertesa i la por enfront de patir una malaltia, tenen un important component de classe.


En aquesta primera edició volem obrir-nos de manera especial al públic universitari i a la gent jove. Amb dues projeccions seguides a les tres ciutats (Palma, Manacor i Inca) abordarem els contextos dels impactes en la salut mental de les cures des d'una perspectiva local-global a través d'un documental Cuidar entre Terres i del suïcidi amb la pel·lícula Captain Fantastic. Malgrat comptar amb algunes expertes en la matèria, després de cada projecció convidarem al públic a compartir el seu sentir en relació a aquestes temàtiques i a portar qualsevol història d'amor i resistència. 


Aquí teniu el horaris i la compra d'entrades per a les projeccions:

Cineciutat - Palma

17:00h Cuidar entre terres. RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

18:45h Captain Fantastic. RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA


Conservatori Profesional de Música de Manacor

10:00h Cuidar entre terres. RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

11:45h Captain Fantastic. RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA


Teatre Principal d'Inca

17:00h Cuidar entre terres. RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

18:45h Captain Fantastic. RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

CRÈDITS ÀNIMA 2021.JPG
Share